Hier vind je alle appblogs die ik voor 42bis geschreven heb. Ik zal je in dit bericht natuurlijk ook kort op de hoogte houden van mijn laatste appblogs op 42bis.

20 januari 2014 – Hooked!, speel voor de wetenschap

Hooked! app

Hooked! Een muziekspel waarmee je ook bijdraagt aan de wetenschap. Het speelt een beetje als Songpop, met als voorwaarden dat je een i-device en Spotify moet hebben. De optie samen te spelen werkt helaas alleen als je tegenspeler op dat moment ook online is. Hier lees je de hele blog.

13 december 2013 – Analytic Tiles, stijlvol overzicht

De stijlevolle app voor nieuwsgierige mensenAls je op een stijlvolle manier je website onderweg wilt checken dan is dit dé app! Handig, overzichtelijk en nog stijlvol ook. Hier lees je de hele blog.

 

12 december – Hour of Code, in een uurtje de basis

Hour of Code app

Er wordt steeds meer over gesproken dat code als tweede taal aangeleerd zou moeten worden. Met de app Hour of Code zet je in een uurtje je eerste stapjes. Hier lees je de hele blog.

 

15 november – Tweetbot 3, de sexy Twitter app

Tweetbot 3 for Twitter (iPhone)Na zo goed als alle Twitter apps getest te hebben. Is Tweetbot 3 voor mij de beste, mooiste en meest sexy app om te Twitteren. Hier lees je de hele blog.

 

30 oktober – Vivino, de slimme wijnapp

Vivino wijnscanner app

Ik blijf me er over verbazen. Met alleen een foto van een etiket op de wijnfles alles te weten komen over de wijn die je drinkt. Like magic. Hier lees je de hele blog.